Henk de Jong beste trainer Keuken Kampioen Divisie

LEEUWARDEN Henk de Jong is uitgeroepen tot Beste Trainer van de Keuken Kampioen Divisie seizoen 2020-2021. Fresia Cousiño Arias ging met de Keuken Kampioen Divisie foodtruck naar hem toe en overhandigde op een bijzondere manier het Gouden Kampioensschild.

De foodtruck van de Keuken Kampioen Divisie stopte deze week in Leeuwarden en Fresia, presentatrice van ESPN, verraste de beste trainer van het seizoen op een bijzondere manier.

Zo kreeg De Jong een uniek schilderij aangeboden door Barry Pirovano met daarbij een videoboodschap van collega’s uit de voetballerij zoals onder andere Arne Slot, Wim Jonk, Regillio Vrede, Rogier Meijer en Hans Nijland. Na de lovende woorden verrasten zijn trotse ouders en jongere broer (foto) hem met het Gouden Kampioensschild. 

Henk de Jong - door collega-trainers en aanvoerders verkozen tot Beste Trainer – reageerde trots: ,,Dit doet mij echt iets. Ongelooflijk onverwacht. Ik dacht dat iedereen hier was voor Robert Mühren, maar dat is dus niet zo. En het mooiste is dat de selectie dit dus gewoon wist!”, aldus de zichtbaar emotionele succestrainer uit Leeuwarden.