Fuotbal Festijn voor jeugd uit de regio

LEEUWARDEN Stichting Spotlights organiseert, samen met Helpend Handje, op zaterdag 15 mei een Fuotbal Festijn bij Sportwijk Nijlân. De activiteit is bedoeld voor kinderen tussen 6 en 16 jaar uit de gemeente Leeuwarden.

,,Het Fuotbal Festijn is een unieke activiteit, niet in de laatste plaats door het enorm grote opblaasbare voetbalveld wat we voor de verschillende spellen gebruiken. We bieden kinderen uit (dezelfde) groep van een school, team van een vereniging of gezinsleden graag de mogelijkheid aan een leuke activiteit mee te doen”, aldus Marcel Weijers, initiatiefnemer van het Fuotbal Festijn. ,,En mede dankzij een financiële bijdrage van de gemeente Leeuwarden kan iedereen gratis meedoen.”

 

Op de site van Helpend Handje staat meer informatie over de activiteit. Teams van kinderen of gezinnen die willen meedoen, kunnen zich via www.helpendhandje.nl/fuotbal-festijn-2021 aanmelden of persoonlijk contact opnemen met Marcel Weijers op 06-333 535 96 om een eigen tijdvak per team te plannen, waarmee aan de regelgeving met betrekking tot de coronamaatregelen kan worden voldaan.

Meer informatie is te vinden op de volgende websites: helpendhandje.nl en stichtingspotlights.nl.