Publiek welkom bij optredens OG3NE, Ellen ten Damme en Peter Pannekoek in De Harmonie

LEEUWARDEN - Stadsschouwburg De Harmonie verwelkomt van 13 tot en met 15 april Ellen ten Damme, Peter Pannekoek en OG3NE als eerste artiesten die weer op de planken mogen staan, inclusief publiek. De schouwburg is één van de gelukkige theaters die als testlocatie gaat fungeren.

Een kleine 600 gelukkigen kunnen getuige zijn van de eerste voorstellingen in De Harmonie sinds de lockdown in december. Via harmonie.nl kunnen theaterliefhebbers kaarten bestellen voor deze drie geweldige shows. Naast een ticket moeten alle gasten ook over een negatieve coronatest beschikken. Deze test moet 40 uur voorafgaande aan het event zijn afgenomen. ,,Iedereen die aanwezig wil zijn moet zich laten testen, thuistests gelden niet. Ook als je al gevaccineerd bent moet je het nieuwe testbewijs kunnen overleggen. De sneltest is kosteloos en iedereen met een negatief testresultaat is van harte welkom. De Harmonie zal zorgen zo voor een veilig theaterbezoek in onze prachtig verbouwde grote zaal. Wij staan te popelen om onze gasten te verrassen", aldus directeur Marijke van der Woude.

De programmering is zondermeer bijzonder. Op dinsdag 13 april bijt Ellen ten Damme het spits af. Na maanden gedwongen thuiszitten vindt ze het de hoogste tijd voor weer wat vrolijkheid en ongecompliceerd vertier: ,,We mogen weer, dus we gaan weer! Een unieke kans, ik kan niet wachten!” Ellen komt met een ‘speciaal best-of’ programma naar De Harmonie.

Op woensdag 14 april betreedt Peter Pannekoek het podium. Al zijn optredens zijn altijd snel uitverkocht. En zeker nu, want Peter gaat na corona weer helemaal los, dus wees er snel bij.

One night only… OG3NE stelde speciaal voor De Harmonie een unieke show samen. Natuurlijk komen de hits voorbij, maar ook hele bijzondere verrassingen. En dat alles in een bijna akoestische setting met slecht vier muzikanten. Zo ontstaat een prachtige beleving waarin de magische stemmen van de dames zullen stralen als nooit tevoren.

Na aanschaf van een ticket via harmonie.nl, maak je een afspraak voor een gratis test. Alleen een negatieve uitslag, die door middel van een afspraak via www.testenvoortoegang.nl is verkregen, is een geldig toegangsbewijs. Deze uitslag kan inladen worden in de CoronaCheck-app, die samen met het ticket in De Harmonie zal worden gecontroleerd. 

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website: harmonie.nl.