Hoofdtrainer Wekema verlengt bij FVC

LEEUWARDEN – FVC en Harold Wekema, de hoofdtrainer van de eerste selectie zondag, hebben hun verbintenis met een nog jaar verlengd. Beide partijen zijn dit overeengekomen onder meer vanwege de zeer prettige samenwerking in de afgelopen twee seizoenen.

Helaas is corona op beide seizoenen van invloed geweest en de hoop wordt dan ook uitgesproken dat er in seizoen 2021-2022 weer min of meer als vanouds kan worden gevoetbald.

Harold laat weten dat hij het zeer naar zijn zin heeft bij FVC. ,,De club en haar ambities passen goed bij mij als persoon. Ook omdat ik met de eigen jeugd aan de slag kan wat een nieuwe dynamiek brengt in het team. Het is natuurlijk prachtig als talentvolle jeugdspelers met heel veel potentie ervoor zorgen dat je kunt voetballen met een behoorlijk jonge en gretige selectie”, aldus de trainer. 

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen kan er tevens worden gemeld dat beide selectieteams van de zondag en zaterdag elk versterkt zullen worden met meerdere eigen jeugdleden. Anders dan spelers van buiten de club te halen wil FVC juist haar eigen leden de kans geven om in een eerste team te spelen. Daarbij hebben ze sinds dit seizoen de keus om op zaterdag of zondag te spelen en dat geldt ook voor de spelers van recreatieve - en vriendenteams.