Online pubquiz met gebarentolk in Zalen Schaaf

LEEUWARDEN - Stichting Vrienden van Schaaf organiseert (online) activiteiten om ook nu met elkaar in contact te blijven. Onder de noemer Trekschaaf zijn er activiteiten ontplooid voor een breed publiek waarbij enkele ondersteund worden met extra middelen voor mensen met zicht- of hoorbeperking.

Vrijdagavond 12 maart wordt om 20.00 uur een speciale pubquiz georganiseerd. Ook deze online quiz wordt ondersteund door een gebarentolk, en maakt het extra leuk voor mensen met gehoorbeperking of doofheid om mee te spelen.

Voor vijf euro per team (1-4 personen) geef je je op. Er is weer een mooie prijzenpot beschikbaar. De hoofdprijs is een 'Zalen Schaaf smikkelen en smullen pakket' ter waarde van vijftig euro. Natuurlijk zijn er ook een aantal kleinere prijzen.

In tijden van corona zijn sociale contacten niet altijd realiseerbaar. Vrienden van Schaaf heeft een project genaamd Trekschaaf. Dit is bedoeld om meer mensen met een audio of visuele beperking te betrekken bij 'normale' events. Dus niet speciaal op hen gericht maar geïntegreerd door de juiste middelen toe te voegen. Neem je ook deel aan een van de activiteiten? Je ondersteunt hiermee Gebaren café Leeuwarden en de Vrienden van Schaaf. Stuur een e-mail met opgave van het aantal teams naar vriendenvanschaaf@gmail.com.