Tweede deel art-projectie nu te zien op De Harmonie

LEEUWARDEN - De gehele maand januari wordt De Harmonie tot leven gewerkt door een mediakunstproject van kunstenares Frouke ten Velden, prominent zichtbaar aan de buitenkant van het gebouw. Vanaf vandaag is er een volledig nieuw ontwerp te zien.

Het eerste deel werd op 1 januari onthuld door wethouder Hein Kuiken en is zeer enthousiast ontvangen door de voorbijgangers. Frouke Ten Velden: ,,De projecties kennen geen verhaallijn, dus het is geen probleem als je het eerste deel hebt gemist. Het leuke is juist dat iedere keer dat je de projectie passeert je weer wat anders te zien krijgt.”

De Harmonie laat weten bijzondere reacties te ontvangen op het project. ,,We zijn blij dat we mensen inspireren en een beetje kleur mogen brengen in deze uitdagende tijd”, aldus Frédéric Tonnon (Hoofd Marketing De Harmonie). Het nieuwe, tweede deel van de art-projectie is nog de hele maand dagelijks van zonsondergang tot 23.00 uur te zien op het Plectrum van De Harmonie.  Meer informatie via de website: harmonie.nl/canvas.