Asieldier van de week | Katertje Storm

LEEUWARDEN - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Storm, een blauw/wit katertje van rond de zeven maanden jong met een erg lief karaktertje.

Storm is een rustig katertje die het allemaal heel spannend vindt hier in het asiel. Hij is verlegen van aard, maar stiekem is hij dol op aandacht! Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden, als je hem maar rustig benadert. Wanneer je hem lekker aan het aaien bent, gaat hij zachtjes spinnen.

Het kan zijn dat Storm regelmatig verkouden is. Ook zijn linker traanbuis loopt niet goed door. Waarschijnlijk door een eerdere neusziekte. Hij heeft hier geen last meer van en kan hier prima mee leven.

Voor Storm zoeken wij een stabiel en rustig huishouden. Als hij op zijn eigen tempo gewend is, verwachten we dat hij een superlieve huisgenoot is.

Storm zou bij andere katten mogen, maar als af en toe zijn niesziekte op komt spelen, zou hij andere katten kunnen aansteken. Het kan ook zijn dat hij minder vaak verkouden zal gaan worden, als zijn weerstand en zelfvertrouwen toeneemt. Storm zit eigenlijk altijd binnen, maar bij genoeg zelfvertrouwen en dapperheid kan hij eventueel naar buiten toe.

Mocht u interesse hebben in Storm of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op de website: www.dierenopvangdewissel.nl

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel. De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.