Sinterklaas geweldig geholpen door Cambuur Verbindt en Henk de Jong

LEEUWARDEN - De spelersbus van SC Cambuur vertrok op zaterdag 5 december vanaf het Cambuur Stadion bepakt en bezakt met heel veel mooie cadeaus: van speelgoedauto’s en barbies tot verschillende spellen en mooie leesboeken. Natuurlijk gingen ook chocoladeletters en ander snoepgoed mee.

In samenwerking met Stichting Cambuur Verbindt, Stichting ‘Rijk voor Arm’ (sc Leovardia) en Amaryllis werden liefst 65 gezinnen en 150 kinderen in Leeuwarden en directe omgeving van sinterklaaspresentjes voorzien.

Naast clubmascotte Camigo droeg ook hoofdtrainer Henk de Jong zijn steentje bij. Op basis van de verraste, maar vooral lachende gezichten - bij zowel de ouders als de kinderen - werd het een zeer geslaagde dag.

Feest voor iedereen
Cambuur Verbindt vindt dat het Sinterklaasfeest voor iedereen is en dat ieder kind, ongeacht zijn/haar situatie, het feest moet kunnen vieren. Doordat het niet voor ieder gezin mogelijk is om cadeautjes voor hun kinderen te kopen is deze actie in het leven geroepen. Zo kunnen de kinderen vandaag op school hun welverdiende cadeautjes laten zien!

De Sinterklaas-acties van Cambuur Verbindt en ook bij Stichting Rijk voor Arm, zijn inmiddels al meerdere jaren een groot succes. Dit is vooral te danken aan de betrokkenheid van enthousiaste partners. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door de maatschappelijke partners van Cambuur Verbindt, AppMachine, Endurance Group, Rabobank Leeuwarden, Jumbo Cambuurplein, Sligro, Jamin, Amaryllis, SC Cambuur, SC Leovardia en de Blokker (Centrale).