Asieldier van de week | Watze

LEEUWARDEN - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Watze, een onzekere kat met gelukkig wel de mogelijkheid om bij te kunnen draaien.

Watze is een knappe, wat gezette kater, die we geschat hebben op een leeftijd van zes jaar. Hij is een kater met een flinke deuk in zijn zelfvertrouwen. Hij is wat meer op zichzelf. Zowel in het hokje, bij binnenkomst, als nu in de kamer, zit hij hoog op een plankje of in een hokje alles gaande te slaan wat er om hem heen gebeurt.

Als je bij zijn hokje komt kan hij flink blazen, maar hij is wel nieuwsgierig en te paaien met eten. Als iemand zijn liefde voor lekker vlees weet te combineren met de juiste dosis liefde en geduld, kan hij hopelijk het vertrouwen in mensen weer vinden.

Watze is een kater die gevonden is met nog twee andere katten, hij zou daarom prima bij andere katten geplaatst kunnen worden. Honden is voor ons onbekend, dit zou met rustig introductie wel kunnen. Watze zal waarschijnlijk niet heel blij worden van hele kleine kinderen, oudere kinderen zal geen probleem zijn. Visite zal hij waarschijnlijk altijd spannend blijven vinden, maar naar zijn eigenaar(s) zal hij na rustig gewend te zijn een lieve huisgenoot zijn.

Mocht u interesse hebben in Watze, of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op de website: www.dierenopvangdewissel.nl

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel. De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.