CSV de Leeuwarder Zwaluwen organiseert online kerstbingo

LEEUWARDEN - Een prachtige 49” Sony-televisie, een luxe overnachting voor twee personen in het Van der Valk Hotel, officiële EK-ballen of een weekend lang het gebruik van een Mini: dit is slechts een greep uit de prachtige prijzen die je op zaterdag 19 december kunt winnen bij de online kerstbingo van CSV de Leeuwarder Zwaluwen.

De bingo wordt gepresenteerd door Marieke Smit en Kyra Bruinsma, beiden speelsters van Leeuwarder Zwaluwen VR1.

Steun de Leeuwarder Zwaluwen
Met de bingo maak je niet alleen kans op geweldige prijzen, maar steun je ook de Leeuwarder Zwaluwen. ,,Door corona kan alleen onze jeugd nog voetballen. De senioren staan al tijden niet meer op het veld, onze kantine is dicht en we kunnen geen bijzondere activiteiten organiseren", vertelt bestuurslid Henk Busstra. ,,Daardoor lopen we veel inkomsten én gezelligheid mis. Zeker in december, waarin we anders altijd meerdere feestjes organiseren.” Daarom besloot de voetbalvereniging om een online kerstbingo te organiseren. ,,Op die manier hebben we tóch een gezellige activiteit en hebben we wat extra inkomsten, die we heel hard nodig hebben. En natuurlijk kun je er ook geweldige prijzen mee winnen."

Vier rondes en een loterij
De bingo is thuis te volgen via het YouTube kanaal van de Leeuwarder Zwaluwen. Er worden drie bingorondes gespeeld, gevolgd door een superronde met de hoofdprijzen. Daarnaast doet iedereen die meespeelt automatisch mee aan de loterij met prachtige prijzen. In totaal speel je mee voor zeker 18 prijzen!

Zo doe je mee
Iedereen kan meespelen, ook als je geen lid van de Leeuwarder Zwaluwen bent. Een set bingokaarten voor alle vier rondes kost €15. Voor €5 meer speel je met een extra kaart mee in de superronde en maak je dus meer kans op de hoofdprijzen! Meer weten en bingokaarten bestellen? Ga dan naar de website: www.leeuwarderzwaluwen.nl/kerstbingo.