Slieker vertoont premièrefilm Farewell Paradise

LEEUWARDEN - Farewell Paradise, een film in de categorie documentaire, geregisseerd door Sonja Wyss (Nederland, 2019), is binnenkort te zien bij Slieker.

Het paradijselijke leven van een gezin met vier jonge dochters op de Bahama's wordt wreed verstoord wanneer moeder besluit terug te keren naar Zwitserland. Regisseur Sonja Wyss is de jongste van de dochters. Ze reconstrueerde de gebeurtenissen rond het vertrek en alles wat erna gebeurde. Met soms verpletterende eerlijkheid vertellen de ouders waarom ze tot hun voor de kinderen zo ingrijpende daden zijn gekomen. De ontwapenende, ontroerende en confronterende getuigenissen, die ook een louterende werking blijken te hebben, stapelen zich op tot een verhaal over onbeantwoorde liefde, ontrouw, veerkracht, verdriet en zusterliefde.

De film duurt 93 minuten en is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 29 oktober om 15.00 uur; zaterdag 31 oktober om 18.50 uur; zondag 1 november om 11.00 uur; dinsdag 3 november om 15.20 uur en woensdag 4 november om 20.30 uur. 

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl