Deuren Harmonie ook voor 30 gasten open

LEEUWARDEN - Goed nieuws! De komende periode kunnen de geplande voorstellingen en activiteiten in De Harmonie -waar mogelijk- doorgaan. Dat is fijn, want De Harmonie wil als hoofdstedelijk theater van Friesland en culturele kern van Leeuwarden graag een lichtpuntje zijn in deze bijzondere tijd. Voor de gasten, maar ook voor de makers.

Natuurlijk neemt De Harmonie zijn verantwoordelijkheid zeer serieus. Het gebouw en de medewerkers zullen dan ook aan alle eisen van het RIVM voldoen. Maar het maakt ook dat het theater kijkt naar de kansen en mogelijkheden. De Harmonie zorgt voor een unieke, warme sfeer en maakt van elk optreden en iedere voorstelling een onvergetelijke belevenis.

Actuele voorstelling vlak na de Amerikaanse verkiezingen

Op zaterdag 7 november komt Greg Shapiro naar De Harmonie voor drie voorstellingen. Deze komiek en acteur bestormt de Nederlandse theaters met zijn Engelstalige voorstelling ‘Leaving Trumpland’. We kennen de Amerikaan van zijn bijdrages bij comedygezelschap Boom Chicago en van zijn voice-over van Arjen Lubach's wereldberoemde 'America First, Netherlands Second'-video.

Greg Shapiro is een groot komiek, die je absoluut een keer moet zien. Waar zijn show Leaving Trumpland over gaat? De titel verklapt natuurlijk wel het een en ander... Wint Trump in 2020? Of zal hij zijn verlies verklaren als een grote overwinning? In ‘Leaving Trumpland’ komen we erachter hoe we Trump achter ons kunnen laten. Maar - als Trump wint – zal Shapiro eerst zijn felicitaties aanbieden aan de echte winnaar: Vladimir Poetin. Daarna wordt het persoonlijk voor Shapiro. Als Trump wint, wordt het dan tijd om zijn Amerikaanse paspoort op te geven? En de paspoorten van zijn kinderen? Zijn dochter heeft onlangs haar stemrecht aangevraagd, met als gevolg dat haar Nederlandse bank haar account heeft geannuleerd omdat ze Amerikaanse is. ‘Leaving Trumpland’ wordt ook een ode aan Nederland – een land dat inmiddels dichter bij het ideale Amerika ligt dan het Amerika van Trump.

Kijk voor meer info & tickets op de website: harmonie.nl.