Dag van de Minibieb

LEEUWARDEN - Bij veel Minibiebs in het land is op zaterdag 19 september iets leuks te doen. Fokke Slotgraaf organiseert met zijn Minibieb aan de Van Beverwijckstraat 59 te Leeuwarden ook activiteiten.

Slotegraaf zet die dag extra dozen met boeken op de tafel in de voortuin en biedt voorleesmomenten aan. Tevens wil hij proberen mensen te inspireren om te gaan schrijven.

De Dag van de Minibieb wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Je kunt het een klein beetje zien als een open huis, maar dan buiten bij een Minibieb. Er worden laagdrempelige activiteiten georganiseerd. Het is voor bezoekers de kans om eens kennis te maken met de persoon achter het boekenkastje of juist met elkaar in contact te komen en boeken te ruilen.

Bezoek je één of meerdere Minibiebs op 19 september? Houd dan wel rekening met de voorzichten die in het land gelden met betrekking tot het coronavirus. Houd afstand en was voor je bezoek jouw handen.

Door het hele land zijn er activiteiten bij verschillende Minibiebs. Op de website www.dagvandeminibieb.nl kun je zien welke Minibiebs meedoen.