Sportvereniging Friesland organiseert Ronde van Stiens

STIENS - De Ronde van Stiens, een hardloopevenement met afstanden over 6.2, 10.2, 16 en 21.1 kilometer, vindt zondag 6 september plaats in de mooie omgeving van Stiens.

De start van alle afstanden is om 11.00 uur aan de Seestjer 10 te Stiens. Parkeren kan op het industrieterrein Middelsee in Stiens (volg borden P). Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving, voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kan je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen. Er is bij dit evenement (vanwege de coronamaatregelen) géén kleedgelegenheid en zijn er geen douches toegestaan. Horeca is wél aanwezig.

Bij de start/ finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, thee, vruchtendrank en water. Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in een medaille zijn deze na afloop te koop. 

Inschrijven voor de verschillende afstanden kan online via www.svfriesland.nl (zomerlopen / loopkalender 2020). Niet-leden van de vereniging betalen zes euro en leden vijf euro. Het startnummer en de spelden liggen dan voor u klaar op vertoon van het inschrijfbewijs wat via de mail is toegestuurd. De na-inschrijving is bij de aanhangwagen van SV Friesland vanaf 09.00 uur.