Sportcafé Cambuur Culture

LEEUWARDEN - Supportersclub Cambuur Culture heeft in samenwerking met Café Cambuur en Café Blauwhuis speciaal voor in deze tijd een alternatief opgezet: Sportcafé Cambuur Culture.

,,Hiermee willen wij de lokale horeca steunen. Daarnaast bieden we de supporters van SC Cambuur een alternatief, door gezamenlijk naar de wedstrijd(en) van onze club te kijken. Dit wordt allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM gereguleerd, aangezien men onder meer naam en telefoonnummer dient op te geven bij de bestelling van een ticket.

Voor supporters die gezamenlijk willen kijken naar onze club, bij zowel thuis als uitwedstrijden, kan dat in Café Cambuur en Café Blauwhuis. Voor tien euro per persoon bestelt men een ticket per wedstrijd (maximaal vier tickets per persoon), waarbij men drie consumpties ontvangt, plus uiteraard toegang tot het café en het kunnen zien van de wedstrijd.

We hopen dat dit een succes wordt en een goed alternatief is voor het komende seizoen. Wij staan als Cambuur Culture zeker open voor het aansluiten van meer cafés in Leeuwarden. Geïnteresseerde cafés kunnen daarvoor contact met ons opnemen, om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard werken wij steeds volgens de richtlijnen van het RIVM. We starten met Sportcafé Cambuur Culture op vrijdag 28 augustus, met de thuiswedstrijd tegen NEC. De bedoeling is om dit aan te bieden, totdat we met zijn alleen weer 'normaal' naar het stadion mogen.”

In Café Cambuur is elke wedstrijd plek voor vijftig personen, in Café Blauwhuis is elke wedstrijd plek voor dertig personen. Tickets zijn te bestellen via de webshop: webshop.sccambuurculture.nl