Zorgeloos de zomer in met Wensink

Aangeboden door: Wensink

De zomervakantie is begonnen! Op pad met de kids of een weekendje vertoeven aan de kust. Hoe je je vakantie ook besteedt, als je onderweg bent wil je niet voor verrassingen komen te staan. Je wilt veilig en verantwoord onderweg zijn, zonder bang te zijn voor pech of andere ongemakken.

Uitgerust op vakantie begint namelijk met zorgeloos onderweg zijn. Hoe fijn is het dan om die zekerheid te hebben?

Altijd dichtbij

Wensink Automotive biedt de mogelijkheid om volledig zorgeloos onderweg te zijn. Met een professionele aanpak zorgen we er al meer dan 30 jaar voor dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken. Tijdens welke reis dan ook. Onze 40 vestigingen zijn altijd in de buurt, ook in Noord-Nederland zijn we altijd dichtbij. We zetten ons op allerlei manieren in voor onze klanten en gaan graag samen het gesprek aan om de beste oplossing te vinden voor  welke mobiliteitsvraag dan ook.

Geen zorgen

We bieden een betrouwbare aanpak en zijn een eerlijke en oprechte partner waar je op kunt bouwen. We snappen dat je graag ontzorgd wilt worden, helemaal wanneer de vakantie voor de deur staat. Omdat we zo gepassioneerd zijn en trots op wat we doen zorgen we er graag voor dat jij je echt geen zorgen hoeft te maken tijdens je reis.

Vakantiecheck

Deze zomer bieden we je daar dan ook echt een mogelijkheid toe! Met onze vakantiecheck weet je zeker dat jouw auto klaar is voor elke reis, waar je ook heengaat. We checken je auto op allerlei vitale punten, zoals koelvloeistof, luchtfilter, verlichting en trekhaak- en stekkerdoosaansluiting. Na deze check ben je zeker van een zorgeloze start van je vakantie. Wel zo aangenaam.

Kopje koffie?

Bij al onze vestigingen staan we altijd voor je klaar. Of het nou voor de vakantiecheck of onderhoud is, voor een nieuwe of (jong) gebruikte auto of een andere vraag. De deur staat altijd open en we zetten de koffie vast klaar. Zien we je snel? Maak je afspraak via www.wensink.nl

Team Wensink