Slieker vertoont premièrefilm Sing me a song

LEEUWARDEN - Sing me a song, een film in de categorie documentaire, geregisseerd door Thomas Balmès (Zwitserland, Bhutan, 2019), is binnenkort te zien bij Slieker.

Tien jaar geleden nam regisseur Thomas Balmès zijn film ‘Happiness’ op in het kleine land Bhutan, nog voordat internet er arriveerde. Hij volgde de zevenjarige boeddhist Peyangki die in een klooster woonde te midden van de majestueuze bergen. Tien jaar later keert de documentairemaker er terug. Nu ook het kleine, geïsoleerde land Bhutan op internet is aangesloten, laat hij de enorme impact ervan zien op de inmiddels bijna achttienjarige boeddhistische monnik, die in no time is vergroeid met zijn telefoon.

‘Sing me a song’ is een bitterzoete film (speelduur: 100 minuten) over schermverslaving en de teloorgang van tradities en is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 30 juli om 15.30 uur; vrijdag 31 juli om 19.05 uur; zaterdag 1 augustus om 18.50 uur; zondag 2 augustus om 11.00 uur; dinsdag 4 augustus om 15.00 uur en woensdag 5 augustus om 20.30 uur. 

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl