WIG speelt Toch!

RYPTSJERK - We hebben in deze tijden weinig kunnen genieten van kunst en cultuur. WIG Producties heeft daarom Toch! gemaakt. Op woensdag 5 augustus gaat deze bijzondere voorstelling in première.

Toch! is een collectie van de mooiste theaterdialogen tussen man en vrouw, een ode aan de kunst en kunde van het acteren. Want dat staat voorop bij WIG. 

Elke acteur heeft een droomstuk, scène of rol om ooit nog eens te mogen spelen. In deze bijzondere periode neemt WIG deze dromen en favorieten als inspiratie voor een bonte verzameling scènes over liefde en strijd.

Spannende, indringende, humoristische, verrassende dialogen van Harold Pinter, Tennessee Williams, Edward Albee, Neil Simon, William Mastrosimone en huisschrijfster Margreet de Heer worden gespeeld in wisselende bezetting. Martin Beekman staat weer garant voor de muzikale omlijsting met nieuwe en ook oude liedjes en composities. De regie is in handen van Hans van Buuren. Kimberley Piek, Catrien van der Molen, Bram Adriaansz, Jan-Tiede Bouma verzorgen het spel.

WIG speelt Toch! op intiem terrein in de corona-proof tuin van WIG Producties zelf, uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Want spelers moeten spelen, toch?

Het mini-iepenloftspul in Ryptsjerk kent de volgende speeldata: 5, 7, 8, 12, 14, 15, 19, 22, 23, 26, 27 en 28 augustus. De aanvang is steeds om 20.30 uur. De donderdagen in deze periode gelden als reservedagen. Meer informatie vindt u op de website: wigproducties.nl