Wielinga’s Plop-Up Store in de Kleine Kerkstraat

LEEUWARDEN In het pandje van Leonidas Chocolade in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden zit sinds kort tijdelijk een wijnwinkel.

Tijdens de zomermaanden maken wijnliefhebbers hier kennis met een selectie van Wielinga’s beste wijnen, die voor het grootste gedeelte ook gekoeld te koop zijn. Handig voor mensen die op weg zijn naar huis of een feestje en zin hebben in een goed glas gekoelde wijn. Daarnaast zijn de wijnen ook leuk als cadeau.

Naast een ruim assortiment wijnen is er een beperkt assortiment van de bekende Leonidas bonbons en verrukkelijke macarons. De Plop-Up Store is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 12:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wielinga is sinds 1929 een begrip in Leeuwarden als het om goede wijnen gaat. Ruim vijfhonderd wijnen worden zelfstandig geïmporteerd vanuit alle bekende wijnstreken ter wereld.

In misschien wel de grootste wijnwinkel van Friesland aan de Molenstraat 34 in Leeuwarden, is ook een groot assortiment speciaalbier, likeuren, gedistilleerde dranken en wijngerelateerde cadeauartikelen te vinden. Mensen die er nog nooit zijn geweest, zijn van harte welkom om eens te komen kijken. ,,Er gaat een wereld voor je open.”