Spetterende Simmer Splash voor kinderen in Grou

GROU Stichting Spotlights houdt op dinsdag 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus Simmer Splash voor alle kinderen tussen de 4 en 16 jaar in Grou. Een evenement met een zogeheten ‘zorb’ helling (8-16 jaar), waterloopballen (6-16 jaar) en een heus zwembad voor de allerkleinsten (4-6 jaar).

,,Met Simmer Splash geven we een mooie invulling aan de zomer”, zegt Marcel Weijers, initiatiefnemer van het evenement. ,,Met de actieve spellen is er voor ieder kind tussen de 4 en 16 jaar wel wat leuks te doen. Dankzij een financiële bijdrage van Stichting HVS kunnen we alle kinderen weer gratis laten meedoen”.

Kinderen die willen meedoen kunnen zich aanmelden via de site van Stichting Spotlights: www.stichtingspotlights.nl/simmersplash. Aanmelden is nodig voor een goede spreiding van drukte en om te kunnen voldoen aan de regels en richtlijnen van het RIVM.

,,Het is voor ons extra leuk weer een evenement voor de kinderen in Grou te kunnen organiseren, zeker na de afgelopen periode. En we hopen natuurlijk op een grote opkomst”, besluit Weijers.

Meer informatie over de stichting en de evenementen is te vinden op de site en www.facebook.com/stichtingspotlights.