Slieker vertoont premièrefilm met Ronny Wood, gitarist Rolling Stones

LEEUWARDEN - Somebody up there likes me, een film in de categorie muziekdocumentaire, geregisseerd door Mike Figgis (Verenigd Koninkrijk, 2019), is binnenkort te zien bij Slieker.

Rolling Stones gitarist Ronnie Wood, inmiddels de zeventig ruim gepasseerd, toont zich nog steeds op de top van zijn kunnen. Deze documentaire geeft een intiem portret van de legendarische muzikant. De film omspant een periode van vijftig jaar. Vanaf zijn jeugd in Noord Londen waarin zijn oudere broers van grote invloed waren op zijn muzikale ontwikkeling tot aan de artiest die hij nu is. Vergezeld door vrienden en collega’s als Damian Hirst, Rod Stewart, Jeff Beck, The Faces en, natuurlijk, The Stones gidst Ronnie de kijker schilderend en musicerend door zijn leven. Na afloop tien minuten ‘In the Studio’ bonus materiaal!

De film duurt ruim zeventig minuten en is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 2 juli om 15.30 uur; vrijdag 3 juli om 19.00 uur; zaterdag 4 juli om 19.00 uur; zondag 5 juli om 20.00 uur; maandag 6 juli om 20.30 uur en woensdag 8 juli om 15.30 uur.

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl