Oud-profs organiseren voor tiende keer voetbalkamp op Ameland

LEEUWARDEN - Veel voetbalkampen worden tegenwoordig gehouden, maar er is er maar één die al tien jaar lang blijft groeien. Het Voetbalvakantiekamp, georganiseerd door oud-profs René van Rijswijk, Jan Bruin en Rob Kleefman, strijkt ook dit jaar weer neer op Ameland.

Dat is geen toeval, weet ook Jan Bruin. ,,Het plezier van de kinderen staat bij ons altijd voorop. De sfeer is elk jaar fantastisch en Ameland is natuurlijk een perfecte locatie voor een voetbalvakantiekamp. Niet alleen de kinderen kijken er naar uit, voor ons als begeleiding en organisatie is het eveneens een feest om te mogen doen. Na de versoepelingen van het kabinet zijn we gelukkig weer in staat om de voetbalkampen te kunnen organiseren, natuurlijk met enkele beperkingen in verband met het coronavirus."

Meisjes en jongens van 7 tot en met 18 jaar kunnen weer een geweldige week beleven. Er staat veel voetbal op het programma maar ook andere, sportieve activiteiten zoals voetvolley, zwemmen, etc. Voor de deelnemers die blijven overnachten is er elke avond een ander programma zoals fietsen, strandzeilen en/of raften. De overnachtingen in een kampeerboerderij in Hollum zorgen voor een extra, heerlijk vakantiegevoel. Voor deze speciale editie krijg je, naast de (derbystar) bal en een complete trainingsoutfit (bestaande uit sportbroek, shirt en een paar sportsokken), nog een mooie, extra attentie. 

Wil jij een volledig verzorgde voetbalvakantie meemaken dan is dit je kans. Een week lang, tweemaal per dag trainen, gezellige avonden en nieuwe vrienden en vriendinnen maken, wie wil dat niet? De eerste week (19 tot en met 24 juli) zit al bijna vol, maar in de tweede week (26 juli tot en met 31 juli) is nu nog voldoende plek voor extra deelnemers. Dus twijfel niet en geef je op via de website: www.voetbalvakantiekamp.nl.