Oud-profs organiseren voor elfde keer voetbalkamp op Ameland

LEEUWARDEN - Veel voetbalkampen worden tegenwoordig gehouden, maar er is er maar één die al elf jaar lang blijft groeien. Het Voetbalvakantiekamp, georganiseerd door oud-profs René van Rijswijk, Jan Bruin en Rob Kleefman, strijkt ook dit jaar weer neer op Ameland.

Dat is geen toeval, weet ook Jan Bruin. ,,Het plezier van de kinderen staat bij ons altijd voorop. De sfeer is elk jaar fantastisch en Ameland is natuurlijk een perfecte locatie voor een voetbalvakantiekamp. Niet alleen de kinderen kijken er naar uit, voor ons als begeleiding en organisatie is het eveneens een feest om te mogen doen. Na de versoepelingen van het kabinet zijn we gelukkig weer in staat om de voetbalkampen te kunnen organiseren, natuurlijk met enkele beperkingen in verband met het coronavirus."

Meisjes en jongens van 7 tot en met 18 jaar kunnen weer een geweldige week beleven. De trainingen op de accommodatie van voetbalclub Amelandia staan onder leiding van ervaren jeugdtrainers, waarvan een aantal ook werkzaam zijn bij de jeugdopleiding van SC Cambuur, en oud-Cambuurspeler Martijn van der Laan. Naast het programma op het veld is er ook ruimte voor andere sportieve activiteiten zoals voetvolley, zwemmen, een persmiddag en ga zo maar door. Voor de deelnemers die overnachten op Ameland wordt er bovendien gezorgd voor een avondprogramma gevuld met fietsen, strandzeilen en/of raften. De overnachtingen in de kampeerboerderij in Hollum zorgen daarnaast voor het extra vakantiegevoel. Voor het kamp zijn er diverse mogelijkheden: van een ochtendkamp tot en met een all-in pakket. Dit is inclusief eten en drinken, overnachting en animatieprogramma. Ter gelegenheid van deze editie krijg je, naast een Derbystar bal en een complete trainingsoutfit bestaande uit een shirt, short en sokken, nog een mooie extra attentie.

Check voor foto’s, video’s en meer informatie de Facebookpagina Cambuur Voetbalvakantiekamp.

Wil jij een volledig verzorgde voetbalvakantie meemaken dan is dit je kans. Een week lang, tweemaal per dag trainen, gezellige avonden en nieuwe vrienden en vriendinnen maken, wie wil dat niet? In de weken 30 en 31 (eind juli en begin augustus) is nog voldoende plek voor deelnemers. Dus twijfel niet en geef je op via de website: www.voetbalvakantiekamp.nl.