Dbieb weer open voor werken, studeren en advies

LEEUWARDEN - Alle vestigingen van dbieb zijn weer open. Naast het lenen en terugbrengen van boeken kun je er vanaf 8 juni ook weer terecht voor werken, studeren en het bezoeken van spreekuren.

De leestafel blijft voorlopig gesloten. Ook de cursussen en lezingen worden op een later moment opgestart. Online worden diverse workshops aangeboden. 

Werken en studeren in dbieb 
De werk- en studieplekken in dbieb gaan geheel volgens de 1,5 meter richtlijnen open. Dit betekent dat per vestiging een maximaal aantal plekken beschikbaar is. Bij binnenkomst ontvang je een toegangsitem. Daarna kies je een werkplek die is voorzien van een PC en desinfectiemiddelen. Uiteraard kun je ook je eigen laptop meenemen.  
 
Ik heb een vraag 
Vanaf 8 juni kun je tijdens de spreekuren in dbieb weer wekelijks terecht voor vragen over geld & recht, voor levensvragen of digitale vragen. Voor sommige spreekuren is vooraf reserveren gewenst. Kijk op dbieb.nl/ikhebeenvraag voor een overzicht van de spreekuren en de wijze van aanmelden.

Online workshops 
De maandelijkse digi-specials vinden vanaf 8 juni online plaats, via een teamchat. Je kunt je aanmelden via de website, waarna je een link voor inloggen ontvangt. Ook de jeugdworkshops vinden online plaats. Plaatsen voor de workshops kun je via dbieb.nl reserveren. 

Cursusaanbod 
In september gaat dbieb van start met het nieuwe activiteitenaanbod. Blijf op de hoogte via de website: www.dbieb.nl