Asieldieren van de week | Ancistrus koppel

LEEUWARDEN - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om iets heel bijzonders: een Ancistrus koppel.

Naast honden, katten en konijnen krijgen we bij ‘de Wissel’ regelmatig ook andere dieren binnen. Normaal gesproken gaat dit dan om overige zoogdieren of vogels, maar soms ook reptielen, amfibiën of zelfs een goudvis die op straat gevonden was!

Een aantal maanden geleden kregen we nota bene een heel aquarium binnen. Nu is dat een mooie toevoeging in onze balieruimte, echter doet het Ancistrus koppel in het aquarium het iets te goed. Om te voorkomen dat we een aquarium vol krijgen zijn we dan nu ook op zoek naar een goed plekje voor een van de twee, of voor de man en vrouw als koppel. Ook zitten er al een aantal jongen in de bak die groot genoeg zijn om te verhuizen. Wilt u dus een groepje in uw bak hebben, is dit ook zeker een mogelijkheid. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van het formaat van uw aquarium. Voor meer informatie kunt u via onderstaande gegevens vragen naar Stephan, dit kan in ieder geval op maandag, dinsdag en donderdag. 

Mocht u interesse hebben in een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel. De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.