Studenten NHL Stenden helpen Indonesische studente

LEEUWARDEN - Vier studenten van de opleiding Communicatie van NHL Stenden organiseren een online game om geld op te halen voor Sofia Kani. Deze scholiere uit het Indonesische Amurang wil graag Verpleegkunde studeren, maar de ouders kunnen dit niet betalen.

Maren Kuipers (Leeuwarden), Denise Zandberg (Franeker), Jesler Menger (Franeker) en Pam Verhoef (Groningen) helpen Studiefonds Amurang om Sofia financieel te steunen.

Omdat een live evenement nu niet mogelijk is, doen zij dat vanuit huis via instagram met de game 'Raad Je Rijk'.  Opgave tot deelname is tot 31 mei mogelijk via een tikkie van €2,50. De helft van dit bedrag gaat in de prijzenpot, de andere helft is voor de studie van Sofia.

Van 1 tot en met 5 juni plaatsen de studentes iedere dag om 12.00 uur een raadsel op het instagramaccount @raad_je_rijk. De winnaar en de opbrengst voor het goede doel worden 6 juni om 20.00 uur bekendgemaakt.

Het bedenken en uitvoeren van 'Raad Je Rijk' is een opdracht voor het vak Live Communicatie. Zie voor meer info op @raad_je_rijk