Bingo via YouTubekanaal LAC Frisia 1883

LEEUWARDEN - LAC Frisia 1883 organiseert vrijdag 29 mei - wederom - een online bingo voor alle leden, supporters en andere geïnteresseerden. Deze 'Corona Bingo' is live te volgen via het YouTube kanaal van de vereniging en begint om 20.00 uur.

Inmiddels is de verkoop van de bingokaarten gestart op www.lacfrisiabingo.nl. De volledige opbrengst van de bingo komt ten goede aan de vereniging, die door de coronamaatregelen nu onder andere de opbrengst van de kantine moet missen.

De bingo kan door de deelnemers via een livestream op het YouTube kanaal van L.A.C. Frisia worden bekeken en bij een bingo kunnen zij rechtstreeks inbellen in de uitzending. De presentatie is in handen van Anja Santhuizen en Jordi Mijnheer.

Er zijn prachtige prijzen te winnen, waaronder een door Electro World Koelmans vd Lep aangeboden 55 Inch TV.
Bingokaarten zijn via www.lacfrisiabingo.nl verkrijgbaar en af te rekenen via iDeal. Ook niet-leden kunnen natuurlijk meespelen. 

Speluitleg
Er worden vier rondes gespeeld op vier verschillende kleuren bingokaarten. Deze kaarten worden zo spoedig mogelijk opgestuurd (dit kan even duren) en ontvang je op het bij de bestelling opgegeven e-mailadres. Mogelijk komen deze in je spamfolder terecht, vergeet die dus niet te controleren.

Per ronde worden meerdere spellen gespeeld. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, plus, volle kaart, etc.) er wordt gespeeld. Zorg bijvoorbeeld voor een printje van jouw uitgeprinte bingokaarten en een pen, zodat je mee kunt strepen.

Heb je bingo? Bel dan direct 058-2121883 en kom in de uitzending. De bingo wordt gecontroleerd en de prijs wordt naar je opgestuurd. Is de lijn bezet? Dan ben je helaas niet de eerste beller en kun je op de livestream volgen of de bingo van de eerste beller juist is of niet.