Eerste Cambuurfietsen in gebruik genomen

LEEUWARDEN - De eerste door Boonstra Fietsen op de markt gebrachte unieke Cambuurfietsen vonden woensdagmiddag 20 mei hun trotse eigenaren.

De bijzondere fietsen worden gemaakt bij fietsenfabriek Burgers in Drachten, en aan de man gebracht om SC Cambuur financieel een handje te helpen tijdens de coronacrisis. 

Supporters kunnen de fraaie geel-blauwe fiets voor €299,- in bezit krijgen. Iedere transactie levert SC Cambuur €50,- euro op. ,,Er word geen eurocent winst gemaakt op de fiets. De positieve marge is voor de club", aldus initiatiefnemer Robertjan Boonstra. 

Omstreeks 16.00 uur werden de eerste fietsen afgeleverd bij Boonstra Fietsen, en op dat moment stond ook direct de eerste klant met een geel-blauw hart al op de stoep; Louw Beerstra (64) uit Kootstertille was dolgelukkig met zijn aankoop. Tevens werd een aantal fietsen op bestelling bij hun eigenaren gebracht.

Wilt u zelf op een Cambuurfiets rijden en daarmee SC Cambuur financieel steunen? De geel-blauwe tweewielers zijn te koop bij Boonstra Fietsen, te vinden in de Elizabethstraat 16 te Leeuwarden. Kijk voor meer informatie op de website: boonstrafietsen.nl