Cambuuritems voor verstandelijk of lichamelijk beperkte jeugd

LEEUWARDEN - 'Meer mogelijk met Voetbalkleding' zoekt kinderen en jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking, die supporter van SC Cambuur zijn. De stichting wil deze doelgroep een wensdoos met items van SC Cambuur aanbieden.

De stichting 'Meer mogelijk met Voetbalkleding' vervult onder normale omstandigheden wensen voor jongeren met een beperking (tot dertig jaar) en hun begeleiders, maar helaas kan dit vanwege de Coronacrisis momenteel niet doorgaan.

Het opgeven van kinderen en jongeren met een beperking voor een wensdoos kan via info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl onder vermelding van de NAW-gegevens van de aanvrager en begunstigde, e-mailadres en telefoonnummer van de aanvrager, informatie over de begunstigde en de kledingmaten. Op basis van de opgegeven maat selecteert de stichting enkele items voor de doos. Het is dus niet mogelijk om voorkeuren voor items aan te geven.

Een wensdoos is doorgaans gevuld met twee tot drie items, te denken valt hierbij aan wedstrijd- en/of trainingskleding, voetbalschoenen en/of keepershandschoenen van spelers van SC Cambuur en/of merchandise. Het uitreiken van de wensdoos gebeurt via de post.

Kijk voor meer informatie op de website: meermogelijkmetvoetbalkleding.nl