Met afstand dichterbij dan ooit

LEEUWARDEN - ‘Afvallen doe je natuurlijk bij Consulinn’ staat groot in het roze op de ramen te lezen op de Katsflat aan het Europaplein. Helaas rijdt er weinig verkeer langs: het is stil op straat.

Eigenaresse Linda Lettinga vertelt: ,,Dit zijn barre tijden, iedereen wordt nu vol of zijdelings geraakt door deze onzichtbare virale tegenstander. Persoonlijk, in ons geval ook zakelijk. Onze Salon (waar met figuurcorrigerende apparaten wordt gewerkt) hebben we een week voordat het ons door de overheid opgelegd werd al gesloten. Net nadat we onze stand op de Vrouw! Beurs hadden afgebroken: we hadden al besloten niet deel te nemen en ons verlies te nemen. Twee flinke financiële stroppen, maar voor ons gevoel hadden we geen keus.”

Consulinn zelf verandert nog steeds lijven en levens en draait ondanks alles nog door. Gek genoeg is het daar behoorlijk druk.

Linda vervolgt: ,,Nou ja, gek genoeg? Dit is voor de meeste mensen het perfecte moment om onder begeleiding succesvol af te vallen. Geen uitbundige verjaardagen, geen etentjes of borrels: er zijn geen verleidingen buiten de deur. Onze coaches hebben ophaalmomenten of versturen producten, ze doen de wekelijkse gratis coaching via videobellen, via Whatsapp worden foto’s van weegschalen gedeeld: we zijn -met afstand- dichterbij dan ooit!”

Vanwege het Coronavirus en in de hoop straks de Salon ook weer te kunnen laten floreren krijgen de mensen die voor 1 mei starten een korting van €85,-. Dat houdt in dat ze geen intakekosten betalen voor het afvallen en dat ze –zodra het weer veilig is- een behandeling onder een figuurcorrigerend apparaat cadeau krijgen.

Linda: ,,Wat heb je –naast je kilo’s- te verliezen? Consulinn zit op je te wachten en je zomerlijf ook!”

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op de website: www.consulinn.nl