Dijkstra Draisma Loop Leeuwarden 2020 afgelast

LEEUWARDEN - Met pijn in het hart heeft de organisatie van de Dijkstra Draisma Loop Leeuwarden de loop van 17 mei 2020 afgelast. De gezondheid van de deelnemers, alle vrijwilligers, publiek en andere betrokkenen staat op de eerste plaats, dus is deze afgelasting de enige juiste beslissing voor de organisatie.

Sietze Braaksma van Dijkstra Draisma Loop Leeuwarden legt uit: ,,Als organisatie volgen we hiermee de landelijke richtlijnen, waarin evenementen tot 1 juni worden verboden. We vinden het bijzonder jammer om de Dijkstra Draisma Loop Leeuwarden te moeten annuleren. We denken echter dat iedereen er in deze situatie begrip voor heeft."

De Dijkstra Draisma Loop Leeuwarden zal in 2021 opnieuw worden georganiseerd. De nieuwe datum in 2021 wordt gecommuniceerd via de website (www.loopleeuwarden.frl) en social media zodra deze bekend is. De organisatie is in gesprek met de gemeente over de vergunning voor 2021 en heeft nauw contact met haar sponsoren en subsidieverstrekkers over volgend jaar.