Sprokkeltocht rondom Wergea en Warstiens uitgesteld

WERGEA - Café 's Lands Welvaren wilde aanvankelijk op zaterdag 22 februari een wandeltocht, de Sprokkeltocht genaamd, in en rondom Wergea en Warstiens organiseren. De route van de sprokkeltocht gaat worden aangemerkt door middel van vuur, maar vanwege de te verwachten harde wind wordt de tocht nu verplaatst naar zaterdag 7 maart.

De 10 kilometer lange route wordt in het donker gelopen en dus is het raadzaam om opvallende kleding uit te kiezen, het liefst een geel/oranje hesje. Ook wordt aangeraden een zaklamp mee te nemen. De route wordt deels door de weilanden gelopen. Opgave voor deze tocht kan via de Facebook: cafelandswelvaren of via de Whatsapp op nummer 06-2375 5258. Uiteraard kun je je ook op de dag zelf aanmelden, maar om praktische redenen gaat de voorkeur uit naar opgave vooraf.    

Start is tussen 19.00 en 19.30 uur vanuit het café, na betaling van het inleggeld van €7,50. Kinderen tot twaalf jaar mogen gratis meedoen. De opbrengsten van de Sprokkeltocht komen bij 'Duofiets Wergea' zeer zeker goed terecht.