Trimloop Leeuwarden Marsum Leeuwarden 2020

LEEUWARDEN - De klassieker Leeuwarden Marsum Leeuwarden, met start en finish op de atletiekbaan van Lionitas (Middelzeelaan 20), vindt zondag 2 februari weer plaats.

Het parkoers van de 21,1 km voert door de koude weilanden aan de noordkant van de Friese hoofdstad, waar de wind vrij spel heeft. Bij dit evenement kan worden deelgenomen aan een 1 km Kidsrun, een 2 km, een 5 km, een 10 km en als hoofdafstand een halve marathon (21,1 km). De afstanden zijn exact opgemeten. Na afloop is er voor iedereen een gratis flesje sportdrank bij de finish en een beker warme chocolademelk in de kantine.

Alsnog meedoen aan de Gouden Leeuw Lopen?

Je Gouden Leeuw startnummer is tevens geldig bij deze loop (en ook bij Rondje Goutum). Met dit startnummer doe je bovendien mee met de verloting bij elke loop waarbij leuke (hardloop)artikelen zijn te winnen. Het is nog mogelijk om met de Gouden Leeuw mee te doen. Voor tien euro loop je dan Leeuwarden-Marsum-Leeuwarden (LML) en Rondje Goutum (RG). Je ontvangt op 2 februari een gouden startnummer die je voor deze twee lopen houdt. Met dit startnummer doe je ook mee met de verloting bij elke loop waarbij leuke (hardloop)artikelen zijn te winnen. Voor drie euro extra krijg je daarnaast een speciale Gouden Leeuw medaille na Rondje Goutum.

Open Jeugd Wintercompetitie AV Lionitas

Voor de Jeugd is een wintercompetitie met de volgende categorieën: Kidsrun t/m tien jaar over 1 km; elf t/m veertien jaar over 2 km; vijftien t/m zeventien jaar over 5 km. Loop je de Douwe Kleefstraloop, Leeuwarden-Marsum-Leeuwarden én Rondje Goutum en heb je aan tenminste twee van de drei lopen meegedaan? Dan kom je in het klassement van de Open Jeugd Wintercompetitie en maak je kans op een mooie beker. Na de derde loop wordt het eindklassement per leeftijdscategorie opgemaakt. Hierbij kijken we naar de twee beste uitslagen die je in de drie lopen hebt neergezet. Je mag dus één loop missen.

Kijk voor meer informatie en inschijven op lopeninleeuwarden.nl. Inschrijven op de dag zelf kan ook, maar dan ben je wat duurder uit.