Een nieuwe Café Snor in de Markies

Leeuwarden - Improvisatiegroep Man met Snor speelt zondagmiddag 2 februari vanaf 16.00 uur weer een Café Snor, na een mooie en afgeladen eerste editie in januari.

Improvisatietheatergezelschap Man met Snor is een succesproduct uit Leeuwarden. Ze zijn maar liefst drievoudig Nederlands kampioen improvisatietheater (NTT) en behoren al jaren tot de absolute top van de improvisatiewereld. Dit theaterseizoen was Man met Snor op 25 oktober al te zien in Stadsschouwburg de Harmonie met hun voorstelling Weerwolven. Deze voorstelling -met weer een compleet nieuw en nooit eerder vertoond verhaal- wordt nogmaals gespeeld in de Harmonie op 18 april.

Café Snor is niet meer weg te denken uit Leeuwarden en ook in 2020 vind je de Snorren op het oude vertrouwde plekje; Speciaalbier Café De Markies. Dat betekent gezelligheid, drankjes en een aantal van de beste improvisatiespelers van Nederland. Verhalen die ter plekke ontstaan, personages die op het moment zelf gecreëerd worden en werelden die voor je ogen tot leven komen; dit vind je in Café Snor.

Wat het ook wordt, één ding hebben alle scènes met elkaar gemeen: ze worden ter plekke verzonnen aan de hand van input vanuit het publiek. Het publiek is verrast, maar de spelers vaak ook. Dit levert veel verschillende en unieke scènes op, die dikwijls zorgen voor een flinke grijns. De knusse kroegsetting van Café Snor zorgt voor een optimaal 'samen'-gevoel tussen de spelers en het publiek.

De toegang is supergratis. Voor meer informatie kun je terecht op Facebook of www.manmetsnor.com.