Slieker vertoont premièrefilm Goldie

LEEUWARDEN - Goldie, een film in de categorie drama, geregisseerd door Sam de Jong (Verenigde Staten, 2019), is binnenkort te zien bij Slieker.

De achttienjarige Goldie woont in New York en droomt ervan door te breken in de entertainment business door als hiphop-danseres te verschijnen in een videoclip. Ze wil hiermee geld verdienen om haar minderjarige zusjes uit de klauwen van de jeugdzorg te houden nadat hun moeder is opgepakt. De weg naar het gedroomde succes is vol tegenslagen, maar de eigenzinnige Goldie laat zich daardoor niet uit het veld slaan. Het wervelende en kleurrijke ‘Goldie’ is de nieuwe film én het Amerikaans debuut van Sam de Jong (‘Prins’) die in wereldpremière ging tijdens de laatste editie van de Berlinale.

De film duurt bijna anderhalf uur en is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 16 januari om 20.30 uur, vrijdag 17 januari om 19.20 uur, zaterdag 18 januari om 19.20 uur, zondag 19 januari om 16.05 uur, dinsdag 21 januari om 20.30 uur en woensdag 22 januari om 20.30 uur.

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl