Doorloper | 'Je moet vakgek zijn'

LEEUWARDEN - Deze Doorloper staat in het teken van D-Reizen Leeuwarden. Als team van VakantieXperts zijn deze dames sinds december samengevoegd en nu gevestigd op de Wirdumerdijk (voorheen Kleine Kerkstraat). Het is een zeer ervaren team en samen hebben ze zo'n beetje de hele wereld rondgereisd.

Algemene informatie: 
Reizen is onze hobby en je moet een beetje vakgek zijn om zo lang in de reiswereld te werken. Je kunt wel stellen dat wij van onze hobby ons beroep hebben gemaakt. Celia is gespecialiseerd op de Canarische eilanden en dan is vooral het luxe segment haar 'ding'. Voor alle stedentrips kun je bij haar ook goed terecht. Grietje heeft veel vaste klanten die graag bij haar terugkomen voor groepsreizen, maar ook natuurreizen spreken haar aan. Haar hobby is wintersport. Inge heeft met haar jarenlange ervaring een persoonlijke voorkeur voor reizen naar Frankrijk en Italië. Jolanda heeft met haar veertigjarige reiswereldervaring ook bijna over de gehele wereld gereisd, maar haar eigen vakanties gaan de laatste jaren vooral naar het Caribisch gebied en de Indische Oceaan. Haar wens is het Noorderlicht te zien tijdens een huskysafari op de Poolcirkel. Hilde Boomsma is sinds kort de nieuwe manager van dit enthousiaste team. Voor veel klanten van D-reizen is zij ongetwijfeld een bekend gezicht.

Onze leukste uitjes:
Uiteraard hebben we allemaal veel studiereizen gemaakt naar zowel verre bestemmingen als naar vele populaire vakantiebestemmingen binnen Europa. Het leukste teamuitje was een cruise op de Middellandse Zee. Zo'n korte cruise is eigenlijk een geweldige manier om vele steden te zien en elke avond weer heerlijk in dezelfde hut te slapen. Boek je dan ook nog een buitenhut, geniet je bovendien ook nog heerlijk van het uitzicht en het mooie weer.  

Wat ons als groep bindt: 
Passie voor reizen!

We kunnen niet zonder:
Teamwork en wijn.

We hebben helemaal niks met: 
Onrechtvaardigheid.

Leeuwarden is voor ons: 
Een stad in ontwikkeling op gebied van cultuur, uitgaan en studenten.

Het mooiste van Leeuwarden is:
Het stationskwartier met de fontein van Jaume Plensa.

Wat wij heel erg missen in Leeuwarden:
Openlucht zwembad.

Als Cambuur wint dan:
Juichen wij.

Als we in een ander land zouden moeten wonen, dan gingen we naar:
Bonaire, vanwege de lekkere warmte en de relaxte sfeer.

Onze favoriete bestemmingen zijn:
Zuid-Afrika, Frankrijk, de Caraïben, Italië, Lapland, De Verenigde Staten, Bali en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wilt u individueel of als groep meedoen aan deze rubriek? Mail dan naar redactie.hah@ndcmediagroep.nl of doe een belletje naar 0641954610.