Slieker vertoont premièrefilm The invisible life of Eurídice Gusmão

LEEUWARDEN - The invisible life of Eurídice Gusmão, een film in de categorie drama, geregisseerd door Karim Aïnouz (Brazilië, 2019), is binnenkort te zien bij Slieker.

In dit warmbloedig, hartstochtelijke drama zijn de achttienjarige Euridice en de twintigjarige Guida onafscheidelijke zussen. Terwijl Euridice streeft naar een carrière als pianiste, is Guida vooral op zoek naar de ware liefde. Door allerlei leugens van hun conservatieve vader worden de zussen gedwongen om toch afzonderlijk door het leven te gaan, niet wetende dat ze zich beiden in dezelfde stad bevinden: het bruisende maar machistische Rio de Janeiro van de jaren vijftig. Terwijl de zussen hun eigen dromen najagen, geven ze nooit de hoop op om elkaar terug te vinden. 

De film duurt dik twee uur en is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 5 december om 20.00 uur, vrijdag 6 december om 21.00 uur, zaterdag 7 december om 20.50 uur, zondag 8 december om 12.00 uur, dinsdag 10 december om 14.30 uur en woensdag 11 december om 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie en speeldata van andere films op de website: www.sliekerfilm.nl