Pink Floyd Project live in Schaaf

LEEUWARDEN - Het Friese Pink Floyd Project - met special guest Bert Heerink - presenteert op zaterdag 14 december een bijzonder concert in Zalen Schaaf.

Tijdens deze avond staat ‘Pink Floyd in de Top 2000’ centraal. Alle nummers van Pink Floyd in de Top 2000 worden door de twaalfkoppige band in chronologische volgorde en van begin tot eind gespeeld. 

De band bestaat tijdens het concert in Schaaf uit zangers Chris Mustamu en Bert Heerink, gitaristen André Becker en Henk Bennen, bassist Romke de Jong, toetsenisten Willem Friso Wielenga en Paul Bergman, saxofonist Hans Wijnbergen, drummer Wilco Zethof en achtergrondzangeressen Petra Creuzberg, Sanne Hoeksma en Femke Hoeksma.

Wouter Bessels, popjournalist en schrijver van de Nederlandse Pink Floyd biografie, fungeert als ‘popprofessor’ en geeft voorafgaand aan de show een interactieve lezing over ‘Pink Floyd in de Top 2000’.

Support act is Two Faces: het Friese duo Jos Harteveld en Eddie Mulder.

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op de website: zalenschaaf.nl/kalender/pink-floyd-in-top-2000-live-performed-by-pink-floyd-project