Sjonge Jonge geeft extra jubileumconcert in Grou

GROU - Vocalgroup Sjonge Jonge geeft zaterdag 30 november vanaf 20.00 uur een extra jubileumconcert in de Sint Piterkerk in Grou.

Het Grouster koor bestaat 20 jaar en heeft besloten zichzelf ook eens van een heel andere kant te laten zien tijdens een jubileumconcert op vrijdag 22 november. Dat concert was echter binnen enkele dagen uitverkocht, vandaar dat er snel een extra concert is gepland.

Het publiek zal tijdens het concert op een andere manier kennismaken met de individuen achter het koor. Talenten van de koorleden worden voor en achter de schermen optimaal ingezet, waardoor het publiek een zeer verrassende avond gaat meemaken. Tevens laat de groep zich van een nieuwe kant zien door -naast het reguliere pop- en musical repertoire- ook eens haar diversiteit in te zetten in andere genres, zoals klassiek, jazz en cabaret.

Rollen die opeens omgedraaid worden, stemgroepen die gehusseld worden, instrumenten die uit alle hoeken gehaald worden: Sjonge Jonge gaat van bakboord naar stuurboord, zeilt voor de wind en aan de wind. Natuurlijk kunnen de trouwe fans van Sjonge Jonge ook volop genieten van dat wat deze vocal group zo goed kan: gezamenlijk prachtige liedjes zingen. Soms a capella, maar meestal met begeleiding van pianist Matthijs Soldaat.

De muzikale en artistieke leiding van deze bijzondere productie ligt in de professionele handen van dirigent Akke Bosma en regisseur Alinda Talsma. Na afloop van het concert is er een afterparty voor alle gasten in café de Bierhalle in de Hoofdstraat in Grou.

Kaarten kunnen gekocht worden via de website: www.sjonge-jonge.nl