Alzheimer Café in sinterklaassfeer

LEEUWARDEN - De vrijwilligers van het Alzheimer café nodigen u uit voor een speciale bijeenkomst op dinsdag 3 december in Wijkzorgcentrum Greunshiem, aan de Tjotterstraat 16 te Leeuwarden.

Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van het sinterklaasfeest.

Onder leiding van huismuzikant Piet Commandeur worden sinterklaasliedjes gezongen. Een quiz plus een bingo staan op het programma en tevens is er strooigoed, eventueel te nuttigen met chocolademelk.

Presentjes ontbreken uiteraard niet. Daarvoor vragen de vrijwilligers aan iedere bezoeker een kosteloos, ingepakt presentje mee te nemen. U kunt daarbij denken aan een voorwerp dat u allang in huis hebt en waar u niets meer mee doet of een voorwerp dat u bijvoorbeeld toch al van plan was in te leveren bij de Kringloopwinkel. Zo wordt het een gezellige avond. 

Het Alzheimer café is een samenwerkingsproject van de Stichting Alzheimer Nederland met zorgorganisaties in de regio en is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, kinderen en andere mensen uit het netwerk. Ook de speluitleen (met aangepaste spellen) is deze avond van de partij. De aanwezige vrijwilligers: Corry, Gretha, Janna, Jikke, Karen, Linda, Lysbeth, Reinno, Simon, Tannie, Trudy en Yvonne.

De toegang en koffie/thee zijn gratis, een gift in de collectebus stelt men op prijs. Aanmelden is niet nodig. Contact (voor extra informatie) via: l.kuipers@alzheimervrijwilligers.nl. Plaats van handeling: Wijkzorgcentrum Greunshiem, aan de Tjotterstraat 16 te Leeuwarden. Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma duurt van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur.