Asieldier van de week | Aafke

LEEUWARDEN - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Aafke, een onzekere poes.

Als je teveel druk op haar legt, dan vindt ze dit (nog) erg spannend. Ze kruipt het liefst in een hoekje of in paniek reageert ze minder vriendelijk. Ze wil je liever op afstand houden omdat ze het asielleven en nieuwe situaties erg spannend vindt. Niet zo vreemd als je semi buiten bent geboren en daarna hebt moeten overleven op straat.

Voor Aafke zoeken we een rustig thuis, zonder drukte en met liefdevolle en geduldige mensen. Zo kan ze in alle rust het vertrouwen krijgen en laat ze misschien haar (nog) niet zichtbare lieve en vriendelijke kant zien. Of ze met andere katten of andere huisdieren overweg kan is helaas onbekend.

Mocht u interesse hebben in Aafke of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl. 

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel. De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.