Spetterende finale Leeuwarder kampioenschap pannavoetbal

LEEUWARDEN - De eindstrijd van het Leeuwarder kampioenschap pannavoetbal vond afgelopen zondag plaats. De voorrondes werden in de eerste week van de herfstvakantie gehouden.

Marcel Weijers, initiator en organisator namens Stichting Spotlights, keek tevreden terug op het evenement: ,,In de vakantie hebben een groot aantal kinderen enthousiast aan het toernooi meegedaan. We hebben veel talent gezien en de kinderen - en wij - hebben veel plezier gehad."

Aan de finaleronde deden - in verschillende leeftijdsklassen - liefst 33 kinderen mee. De winst ging bij de jongens naar Dean (6-7 jaar), Luca (8-9 jaar), Jack (10-11 jaar), Nick (12-13 jaar) en Robel (14-16 jaar). Bij de meisjes zegevierden Lisa (10-11 jaar) en Femke (12-13 jaar). Een eervolle vermelding kreeg Jessica die zo stoer was het tegen de jongens op te willen nemen.

,,De mogelijkheid om volgend jaar weer een pannavoetbaltoernooi te kunnen organiseren zal afhangen van een financiële bijdrage van derden, omdat de stichting van subsidies en giften afhankelijk is. Maar het spreekt voor zich dat dit gezien het succes van deze editie hoog op de prioriteitenlijst staat en we er alles aan zullen doen dit weer mogelijk te maken", besluit Weijers.

Meer informatie over de stichting en alle evenementen is te vinden op de website: www.stichtingspotlights.nl