Asieldier van de week bij De Wissel | Nathan

LEEUWARDEN - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Nathan, een kruising Mastiff van ongeveer vierenhalf jaar. Hij is een flinke vent en heeft dus veel ruimte nodig.

Nathan is een erg lieve hond, die van knuffelen en van mensen houdt. Hij is niet echt eenkennig en vooral een allemansvriend. Hij is daarom ook favoriet bij de vrijwilligers om uit te laten. Deze hond wil echt in huis wonen en is daarom niet geschikt voor bewakingswerk.

Nathan kan absoluut niet bij katten, maar zou wel bij bepaalde honden kunnen. Teven vindt hij namelijk erg leuk. Op zijn vorige plek had hij een lieve teef als vriendin waar hij gek op was. Hij kan dan wel wat beschermender worden, zeker tegenover andere honden. Iets om rekening mee te houden. Met reuen is hij wisselend van humeur, lang niet elke reu vindt hij oké.

We zoeken voor Nathan een plek met veel ruimte: een groot huis of een huis met grote tuin/erf. We zoeken tevens mensen die de tijd voor hem hebben en hem weinig alleen hoeven te laten.

Mocht u interesse hebben in Nathan of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl. 

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel. De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.