Sprookjesachtige voorstelling over het Fluisterboek

Leeuwarden - De Harlinger verhalenverteller Frank Belt speelt woensdag 23 oktober vanaf 15 uur in de Theater De Bres aan de Schoolstraat in Leeuwarden de voorstelling Het Fluisterboek.

Het is een voorstelling waarin alle kinderen mee kunnen helpen. Alles draait om de vraag: Wat zou jij doen als alle letters uit je boek verdwenen zijn?

Anna krijgt van de juf een prachtig boek mee naar huis, maar zonder dat ze het merkt vallen onderweg alle letters eruit. Als ze thuis in het boek wil gaan lezen, weet ze eerst niet wat ze moet. Tot de wind haar een lied influistert.

Het verhaal naar het betoverende prentenboek ‘Het Fluisterboek’van Pamela Zagarenski is voor verhalenverteller Frank Belt de aanleiding om tijdens de voorstelling met de kinderen aan het fantaseren te gaan. Zij helpen Anna – en de verteller – om eigen verhalen te bedenken. Het Fluisterboek is een voorstelling voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Kinderboekwinkel De Toverlantaarn is aanwezig met een selectie uit de prentenboeken van Pamela Zagarenski.

Frank speelt Het Fluisterboek Kaartjes kosten 5 euro, maar kinderen tot en met 7 jaar betalen de helft. Vooraf reserveren kan via info@opverhaal.nl