ZomerVISkaravaan speciaal voor de jeugd

LEEUWARDEN - Ben jij gek van sportvissen en jonger dan veertien jaar? Dan kun je er 25 augustus heerlijk op uit. In samenwerking met HSV Dokkum wordt op die zondag namelijk een supergaaf VIS-event georganiseerd aan het viswater De Oude Meer, gelegen aan de Jelsumerstraat te Leeuwarden.

Deze dag is onderdeel van de zomerVISkaravaan. Het event duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt. De organisatie zorgt voor hengel, aas en voer én er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen. Ook ouders zijn uiteraard van harte welkom.

Strijden met de grootste vissen!
Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in juli, augustus en september dertig eendaagse vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook zélf vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan kunt u telefonisch verkrijgen bij George Hampsink van Sportvisserij Nederland (030-6058440). U kunt ook een kijkje nemen op de website: www.stekkie.nl (hier zijn tevens de locaties van alle visdagen te vinden).