Creatieve dames verblijden kinderkledingbank met babypakketten

GROU - Annie Nicolai, van de kinderkledingbank in Grou, kreeg vorige week twaalf babypakketten van het handwerkcafé in Grou.

De dames van het handwerkcafé hebben de afgelopen maanden vele dekentjes, truitjes, vestjes, mutsjes, slofjes en sokjes en knuffeltjes gebreid en gehaakt. Daarvan werden mooie pakketten samengesteld. Het materiaal is mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van Pleatselik Belang en de restpartij garen die over was ven de grootste gehaakte deken.

De kinderkledingbank Grou is een non-profit organisatie die geheel op vrijwilligers draait. Bij de kinderkledingbank kunnen mensen met een laag inkomen vier keer per jaar gratis kinderkleding komen halen. Kleding van maat 50 tot en met 176 doneren kan ook. Ook is er dringend behoefte aan babybadjes, ledikantjes, aankleedkussens, maxicosi’s, speelgoed en dergelijke

De kinderkledingbank is open op woensdagochtend van 9.30 – 11.00 uur en op afspraak in de NijDjipstrjitte 1B in Grou. Het telefoonnummer is 06-51873618, mailen kan naar inzamelpuntgrou@hotmail.com. Meer informatie: www.kinderkledingbank.nl.