Harmonie start met recordverkoop nieuwe seizoen

LEEUWARDEN - Stadsschouwburg De Harmonie laat weten al een kleine 30.000 tickets te hebben verkocht. Eerder kon men melden dat de previewavond volledig uitverkocht was. Ook de verkoop voor de Vrienden van De Harmonie plus de start van de reguliere verkoop verliep zeer goed.

De hele zomer kunnen tickets worden gereserveerd via harmonie.nl en de komende twee weken ook nog via de kassa van De Harmonie. 

De Harmonie maakt haar rol als hoofdstedelijk theater waar door een mooi en gevarieerd programma aan te bieden. Voor elk wat wils dus. En dat slaat aan. Voorstellingen van Ilse Delange, Waylon, Nienke Plas en Brigitte Kaandorp zijn inmiddels uitverkocht. Het is bijzonder om te zien dat de coproductie met Tryater ‘Karlsson van het dak’ (de winterse familievoorstelling naar een boek van Astrid Lindgren) ook bijzonder in de smaak valt. Muzikale highlights als Amadeus en Annie gaan ook als warme broodjes over de (virtuele) toonbank, maar ook Youp van ’t Hek, De Lama’s, BLØF, Theo Maassen en Najib Ahmali weten de weg naar het publiek goed te vinden. Verrassend is dat Danny Vera na zijn hit in de charts nu ook een hit in het theater lijkt te worden. De laatste kaarten zijn daar inmiddels voor beschikbaar. 

Online bestellen kan vanaf nu ook makkelijker dan ooit. Zeker met de mogelijkheid om nu via harmonie.nl zelf een eigen bestelprofiel aan te maken. Zo kun je niet alleen makkelijk bestellingen in een bestelmandje plaatsen, het is ook mogelijk favorieten op te slaan en zo een wenslijsje te creëren, en deze te delen met je vrienden of familie. Zo behoud je het overzicht en kun je elkaar inspireren. Daarbij kun je alle informatie over de door jou geboekte voorstellingen bekijken, tickets printen of downloaden en je persoonlijke gegevens beheren. Bovendien ontvang je via ‘Mijn Harmonie’ ook exclusieve aanbiedingen en word je op bijzondere highlights geattendeerd. Met het grote aantal verkochte tickets voor ogen, is het zaak om voor de mooiste plaatsen snel te reserveren. Reserveren kan de hele zomer via harmonie.nl en tot 12 juli telefonisch via 058-2330233.