Start kaartverkoop De Harmonie

LEEUWARDEN - De kop is eraf! Vanaf vandaag (woensdag 26 juni) 12.00 uur zijn alle voorstellingen van seizoen 2019-2020 in Stadsschouwburg De Harmonie in de verkoop. Van cabaret tot klassiek, van jeugdvoorstellingen tot dans.

De medewerkers van De Harmonie hebben weer alles uit de kast gehaald om een mooi en gevarieerd programma op te zetten.

Voor iedereen is er wel wat wils. Voor de vaste theatergangers zijn er weer prachtige nieuwe voorstellingen te zien, maar ook de mensen die af en toe een voorstelling meepakken zullen worden bediend in het aankomende seizoen.
Er zijn een aantal voorstellingen en namen die je echt niet mag missen. Denk aan Amadeus, over het leven van Mozart, cabaretier Youp van ’t Hek, die drie avonden komt entertainen, en Repelsteeltje en de blinde prinses, waarin het verhaal van Repelsteeltje nét wat anders wordt vertolkt. Ook Plien & Bianca, De Lama’s, Najib Amhali en Huub Stapel komen naar De Harmonie.

Ook aan te raden: bezoek eens een mooi, grappig of ontroerend toneelstuk. Denk hierbij aan De Verleiders Female, het klassieke stuk Dangerous Liaisons met Tjitske Reidinga en ZIN, de derde samenwerking van Arjan Ederveen en Jack Wouterse. Maar natuurlijk zijn er nog meer voorstellingen om naar uit te kijken aankomend seizoen.

Voor de jeugd onder ons is er ook weer ontzettend veel te beleven in seizoen 2019-2020. Het hoogtepunt van het seizoen is Karlsson fan it dak, een co-productie van Tryater en De Harmonie. Dit is dé familievoorstelling van aankomende winter en een primeur van het succesvolle boek van Astrid Lindgren op het Nederlandse toneel. Alleen te zien bij De Harmonie, dus koop snel je kaartjes!

Vanaf 12.00 uur vanmiddag kun je voor alle voorstellingen kaartjes kopen. Ga dus snel naar de website, want je favoriete voorstellingen kunnen al snel uitverkocht zijn. Bekijk het volledige aanbod op de website: harmonie.nl