Nationaal kampioenschap ambtenarenvoetbal op sportcomplex Leovardia

LEEUWARDEN - Zestien herenteams en zeven damesteams strijden op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni in Leeuwarden om de titel van het NK ambtenarenvoetbal.

Voor het toernooi, dat openstaat voor alle overheidsorganisaties, hebben de volgende organisaties zich ingeschreven: Veiligheidsregio Fryslân, Wetterskip Fryslân, en de gemeenten Schiedam, Achtkarspelen, Beverwijk, Dronten, Amersfoort, Lelystad, Drechtgelden, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Stadskanaal, Kampen, De Liemers, Enschede, Stichtse Vecht en Gorinchem.

Het toernooi werkt dit jaar haar 67ste editie af en staat onder auspiciën van de Stichting Nederlands Kampioenschap Ambtenarenvoetbal. Voor de toernooiorganisatie tekent Veiligheidsregio Fryslân. De officiële opening wordt vrijdag 21 juni gedaan door Regionaal Commandant Dirk de Vries van Veiligheidsregio Fryslân.

De damesteams werken het toernooi op vrijdag af met de finale om 16.00 uur. Voor de herenteams is het een tweedaags toernooi. Op vrijdag zijn de poulewedstrijden, op zaterdag de finalewedstrijden. De finale waarin het erom gaat wie zich de nieuwe nationaal kampioen ambtenarenvoetbal mag noemen is voorzien om 15.30 uur.

Het toernooi wordt gespeeld op het sportcomplex van SC Leovardia aan het Kalverdijkje 83 en is gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op www.nkambtenarenvoetbal.nl