Asieldier van de week bij De Wissel | Bibi

LEEUWARDEN - Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om uw aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Bibi, een leuk klein konijntje.

Bibi is een lieve voedster die een leuk huisje met een nieuw vriendje zoekt. Bibi is een klein halflangharig konijn. Ze is wit, met mooie blauwe ogen. Bibi is geboren op 23-02-2019 en dus nog net geen vier maanden oud. Naar mensen heeft Bibi een goed karakter maar is nog wel ietwat onzeker. In eerste instantie zal ze proberen je uit de weg te gaan, maar met een rustige benadering laat ze zich eventueel wel aaien. Optillen is niet aan Bibi besteed, daardoor wordt ze wat chagrijnig. Er is waarschijnlijk niet goed naar haar grenzen geluisterd, waardoor ze dingen extra spannend is gaan vinden en soms wat knorrig kan zijn. Voor jonge kinderen is ze daarom ook niet zo geschikt.

Uiteraard heeft Bibi haar entingen gehad en is ze kerngezond. Bibi is op zoek naar een leuk konijnenmannetje om mee te daten en haar verdere leven mee te delen, want konijnen zijn echte groepsdieren. Heeft u een leuk gecastreerd mannetje bel dan gerust voor een afspraak om te koppelen, daar helpen we graag bij. Als het dan klikt tussen de twee konijnen kunnen ze samen mee. Uiteraard hoopt Bibi dan dat ze een mooi ruim verblijf krijgt met voldoende knaagmogelijkheden, speelgoed en hele lieve baasjes.

Mocht u interesse hebben in Bibi of een van onze andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl. 

Wilt u een schenking doen? Dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0000 839995 t.n.v. Stichting Dierenopvang de Wissel.

De Wissel vangt zwerfdieren op uit de volgende gemeenten: Leeuwarden, Harlingen, De Waadhoeke, Vlieland en Ameland.